Meteen naar de inhoud

SOUL FULL ENERGY

Retraite

In het zonnige zuiden van Spanje

Foto salespage retreat

Als ondernemer is je mentale gezondheid cruciaal. Laat je coachen tijdens een retreat in Spanje. En keer herboren terug. Ontdek meer.

Ook ondernemers hebben een coach nodig

Er zijn bedrijfscoaches die ondernemers helpen om hun zaak uit te bouwen. Maar succes heb jij al. Alleen geniet je er niet echt van. Je werk-privébalans is, tja, uit balans. En energie loopt als zand door je vingers. Maar je hebt geen idee hoe jij de patronen moet doorbreken die je meetrekken in een neerwaartse spiraal.

Ook ondernemers hebben nood aan een coach. Iemand die hen helpt om hun portie zelfvertrouwen (terug) te vinden. Om zo de betere versie van zichzelf te worden. Wil je volop profiteren van wat nu is en wat nog gaat komen? Dan heb ik een voorstel voor jou.

Coaching tijdens retraite in Spanje

Stel je voor: een midweek Zuid-Spanje waar je logeert in alle luxe. Waar we tijdens diepe gesprekken jouw denkwijze leren verklaren en veranderen. En plek waar je volledig tot rust komt. Herboren ga jij naar huis. Bruisend van energie, boordevol ideeën en nieuwe inzichten.

Zo ziet jouw retreat in Zuid-Spanje eruit:

 • vragenlijst voor vertrek

Na je inschrijving ontvang je een vragenlijst. Best pittig. Maar zo leer ik jou beter kennen. En kan ik me goed voorbereiden op onze week samen.

 • vier overnachtingen in luxe

Je komt terecht in een luxehotel of -haciënda in Nerja, Frigiliana of La Herradura. Allen pareltjes aan de zuid-Spaanse kust.  Daar start elke dag met een uitgebreid ontbijt.

 • welkomstpakket

In het welkomstpakket zit een dagboek, een werkboek en natuurlijk een pen om alles te noteren. Je krijgt ook een kleine verrassing als herinnering aan je retreat.

 • coachingmomenten

Elk dag is er een coachingmoment. De focus van het eerste gesprek ligt op de oorzaak van jouw klachten, energietekort en valkuilen. Welke patronen houden je groei tegen? En waar komen ze vandaan?

De eerste sessie vindt plaats op je logeeradres. De andere gesprekken voeren we ev tijdens wandelingen of op een bankje in de natuur. Ik neem je ook een keertje mee voor een lunch. Daar genieten we van lekker eten en een goede babbel.

 • vrije tijd

De rest van de tijd breng je door zoals jij wilt. Kom jij tot rust tijdens een stadswandeling of net aan het strand of zwembad? Deze week is van jou. Dus jij kiest! Uiteraard geef ik je tips en tools om helemaal tot jezelf te komen.

 • verwenmomenten

Onze gesprekken zijn intensief. Daarom trakteer ik jou op enkele verwenmomenten.

  1. Een erkende therapeut masseert de stress uit jouw lichaam.
  2. Ik neem je mee naar een klassevol restaurant waar we onze smaakpapillen verwennen.
 • online materiaal

Je krijgt toegang tot 2 masterclasses en een premium online cursus 

  • Masterclass: ‘Chronische pijn in je brein’
  • Masterclass: ‘Het effect van voeding op je chronische pijn’
  • Cursus: Boost blijvend je energie
 • 3 maanden online opvolging

We ronden deze retraite af met een online opvolging . Zo help ik jou om de aangeleerde nieuwe patronen succesvol om te zetten in een succesvol leven en bedrijf.

Dit retreat is helemaal voor jou als...

Dit krijg je + fijne EXTRA’S 😉

Bij aankomst ontvang je van mij een welkomstpakket met een leuke verrassing!

Tijdens het retreat zal je 1 op 1 gecoacht worden door mij en maken we samen een plan op om jouw energie blijvend hoog te houden. Je ontvangt eveneens een werkboek dat je mee naar huis kan nemen.

Je verblijft 4 nachten in een luxe hotel of haciënda met alles ter beschikking voor een gevoel van weldadige ontspanning. Om je daarin te ondersteunen krijg je een professionele massage om écht tot rust te komen.

We gaan samen uitgebreid eten in een fine dining restaurant om ten volle te leren genieten van wat mogelijk is in jouw leven.

Je hebt voldoende vrije tijd om toffe uitstapjes te maken of te relaxen in het hotel aan het zwembad. Jij kiest zelf hoe je die 50% vrij invult. 

WAAROM JE HIER ABSOLUUT BIJ WIL ZIJN niet vet

SOUL FULL ENERGY

retreat

Zuid-Spanje

(Málaga, Nerja)

Dit is wat je krijgt

INBEGREPEN

 • Een privé luxe kamer voor jou alleen in een luxe hotel of haciënda (afh van beschikbaarheid)
 • Dagelijks uitgebreid ontbijt 
 • 1 x fine dining op hoog niveau (De rest van de avonden ben je vrij en kan je goedkoop eten in de gezellige restaurantjes in de buurt)
 • 1x een heerlijke middag lunch
 • Verrassingsactiviteit
 • 1 op 1 coaching
 • Een bundel met waardevolle informatie, tips & tricks die je mee naar huis kan nemen
 • Alle cursussen die je nodig hebt om succesvol je energie te boosten
 • Voldoende vrije tijd om alles te laten bezinken & te ontspannen
 •  2 online opvolg coaching calls (45′)

 • 2 extra bonus Masterclasses om jezelf op de beste manier te verzorgen en te begrijpen waar je energietekort vandaan komt

NIET INBEGREPEN:

° Vliegticket H/T

° Vervoer naar hotel

° Overige maaltijden & drank

° Activiteiten die je buiten de retreat wil doen

Review klant maart 2022

Hoe gaat het in zijn werk?

Na inschrijving voor de 1-1 retreat krijg je een vragenlijst toegestuurd.  Zo kan ik me goed voorbereiden op onze week samen.

Ik verwelkom je in het luxe hotel/haciënda waar je zal verblijven met een welkomst pakket.  We nemen kort de planning voor de week door en jij installeert je verder.

Er zullen tijdens het retreat 5 coaching momenten zijn van telkens ongeveer 3 uur.

Tijdens het 1e coaching moment focussen we ons vooral op het bespreken van de absolute oorzaak van je energie tekort en jouw valkuilen.  We werken dan vooral al zittend, schrijvend en pratend (in het hotel zodat je je veilig voelt) om tot in de diepte te geraken.

Omdat coaching in de diepte best intens en vermoeiend kan zijn werken we niet langer dan 3 u op een dag samen.  De rest van de tijd ben je dan ook vrij om iets te bezoeken of te rusten aan het zwembad of op het strand bv.

De andere coaching momenten vinden meestal plaats in de buitenlucht dmv een wandeling aan het strand,  in een nabijgelegen natuurpark, of op een bankje in de stad.  Waar het gesprek ons ook heen voert.

Ik nodig je tijdens een van die coaching momenten ook uit voor een lekkere lunch waarbij we nog verder in de diepte kunnen gaan door op een losse en vrijere manier te communiceren over (soms) moeilijkere onderwerpen.

Omdat coaching best pittig verrijkend kan zijn, nodig ik je uit om 1 avond samen te gaan uiteten op niveau om ook even alles los te laten en écht te genieten!

En genieten doe je tijdens je 1-1 retreat week ook door volledig te ontspannen en je te laten verzorgen tijdens een massage door een erkende therapeut.

Je gaat naar huis met opnieuw opgeladen batterijen en een heldere visie voor je toekomst, maar ook met een handige werkbundel die je in de weken nadien verder zal kunnen ondersteunen en ‘op het rechte pad’ houden.

Ik volg jou verder op tijdens 3 maanden op vaste momenten zodat jij je nieuwe patronen ook echt kan gaan omzetten in een succesvol leven en bedrijf!

“Everything will be ok in the end.  If it’s not ok, it’s not the end.”

John Lennon

 

Wat je mee naar huis neemt 

na deze retreat  →

° Een blijvende boost in energie 

° Kennis omtrent waar je energie dips vandaan komen zodat je deze zelf thuis kan boosten wanneer het opnieuw nodig zou zijn

° Meer zelfvertrouwen door het doorbreken van oude patronen waar je je nog niet bewust van was

° Een toolbox aan praktische hulpmiddelen om te blijven geloven in jezelf

° Een duidelijk plan van aanpak voor je visie op je leven én bedrijf

° Een heerlijk gevoel van diepe ontspanning

° Een houvast in de vorm van achtergrond informatie (via de online cursussen bv) waar je steeds op kan terugvallen indien nodig

° …

FAQ

Zodra je je plaats voor de retreat wilt “reserveren/vastleggen” gaan de gespreide betalingen van start indien je hiervoor kiest. Je kunt het bedrag in 1 keer voldoen of in 3 termijnen.

 • Betaling in 1 x van €3950 excl. btw
 • Betaling in 3 termijnen van €1365 excl. btw

Dat kan zeker.  Stuur een mailtje naar team@healthinez.be met je gegevens en we bezorgen je de factuur.

Je kunt je aanmelden voor een 1-1 retreat door op een van de knoppen te klikken. Je krijgt dan een vragenlijst te zien die je dient in te vullen.

Binnen 48 uur neem ik contact met je op om een online boost gesprek in te plannen.

Ik doe dit omdat ik zeker wil zijn dat ik je kan helpen en er een klik is tussen ons.

Als er van beide kanten een match is, kun je je na het kennismakingsgesprek inschrijven voor het retreat.

Je verblijft op een privé kamer in een luxe hotel of haciënda in Nerja, Frigiliana of La Herradura. (provincie Málaga)  Dit op basis van beschikbaarheid en afhankelijk van het moment in het jaar waarop jij wil komen. (toeristisch seizoen of niet)  Ik heb contacten met verschillende hotels ea verblijven dus je bent steeds verzekerd van de beste service.

Indien je, owv welke reden ook, niet kunt deelnemen aan de retreat, dien je dit van te voren schriftelijk te melden. Hiervoor kun je een e-mail sturen naar team@healthinez.be

Je ontvangt vervolgens een annuleringsfactuur. De annuleringsvoorwaarden van Healthinez pijncoaching zijn als volgt.

De deelnemer is bij annulering de volgende kosten verschuldigd:

a) bij annulering tot 63 dagen voor vertrek de aanbetaling;

b) bij annulering van 63 tot 14 dagen voor vertrek 75% van de reissom;

c) bij annulering vanaf 14 dagen voor vertrek de volledige reissom.

Je vliegt het beste op de luchthaven van Málaga.  Van daaruit kan je zelf een auto huren en naar je verblijf rijden of je polst bij je verblijf of zij een shuttle voor je kunnen regelen (tegen betaling).

Geen probleem ;-). Mail je vraag naar team@healthinez.be en we zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

Investering

Een 5-daags 1-1 retreat komt op 3950 euro ex btw.

 Maar je kan nu inschrijven voor een soulful energy 1-1 retreat aan de pilotprijs die je hieronder ziet

Kies zelf of je in 1 keer of gespreid wil betalen.

PRIJS

3950 euro ex btw

Betaling in 1 keer

(en bespaar €110)

° Deelname aan 1-1 retreat
° Eigen luxe kamer met privé badkamer
° Elke ochtend een luxe ontbijt
° 1x een heerlijke lunch 
° 1x een luxe fine dining diner

° 1 op 1 coaching
° Werk bundel met waardevolle informatie, tips & tricks die je mee naar huis kan nemen
° Verrassingsactiviteit

° Alle cursussen die je nodig hebt om succesvol je energie te boosten

° Voldoende vrije tijd om alles te laten bezinken & te ontspannen

° 3 maanden online opvolging op vaste tijdstippen

° 2 extra bonus Masterclasses om jezelf op de beste manier te verzorgen en te begrijpen waar je energietekort vandaan komt

PRIJS

3950 euro ex btw

Gespreide betaling

(3X 1365 euro ex btw)

° Deelname aan 1-1 retreat
° Eigen luxe kamer met privé badkamer
° Elke ochtend een luxe ontbijt
° 1x een heerlijke lunch 
° 1x een luxe fine dining diner

° 1 op 1 coaching
° Werk bundel met waardevolle informatie, tips & tricks die je mee naar huis kan nemen
° Verrassingsactiviteit

° Alle cursussen die je nodig hebt om succesvol je energie te boosten

° Voldoende vrije tijd om alles te laten bezinken & te ontspannen

° 3 maanden online opvolging op vaste tijdstippen

° 2 extra bonus Masterclasses om jezelf op de beste manier te verzorgen en te begrijpen waar je energietekort vandaan komt

Wat klanten vertellen

1-1 retreat review karin C

Beluister hier een testimonial

Schermafbeelding 2021-12-27 om 20.48.36

Waarom kiezen voor mij als coach?

Healthinez is ontstaan uit mijn persoonlijke ervaring en zoektocht. Kennis waarmee ik je als energiecoach help om je energie terug te vinden. Ontdek mijn verhaal.

Enkele jaren geleden zat ik op de plek waar jij nu bent beland: uitgeput, en op zoek naar een oplossing voor mijn problemen. Nochtans ging het me voor de wind. Ik had een succesvolle winkel en zat boordevol plannen … maar er was iets mis. Ik had geen energie en mijn hele lichaam deed pijn. En toch vonden dokters de oorzaak niet. Wat was er toch mis met mij?

Tot het moment dat het niet meer ging. Ik was 37 jaar en zat thuis – ik kon niet meer werken, had geen sociaal leven en toekomst. Gelukkig zat er nog een stukje oude Inez in mij. De positieve vrouw die van aanpakken weet. Dus ging ik op zoek, net zoals jij nu. En wat ik vond, waren puzzelstukjes.

Die puzzelstukjes waren cursussen, therapieën en workshops. Van lifecoach, Inner Child Healing, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) tot pijnmanagement, hydrotherapie en Yoga Nidra. Overal stak ik iets op. En stilaan kroop ik uit het dal. Mijn pijn verdween. En mijn energie? Die verscheen.

Ik leerde om mijn eigen brein opnieuw te trainen. Weg met oude en negatieve patronen, de oorzaak van mijn klachten. Nieuwe, gezonde mindset kwam in de plaats.

Toen ik de puzzel had gelegd, besefte ik dat veel mensen dat zelf niet kunnen. Want jezelf leren anders denken? Eenvoudiger gezegd dan gedaan. Ik besloot om de lijm te zijn die deze puzzelstukjes met elkaar verbindt. Ik besloot om succesvolle ondernemers te helpen om te genieten van hun succes. Ik besloot om met Healthinez een energiecoach te zijn voor succesvolle ondernemers die willen profiteren van hun leven.

KLANTEN AAN HET WOORD: