Meteen naar de inhoud

Cursussen

☞ korte cursussen waar je nu meteen zelf mee aan de slag kan.

Mini cursus zelfzorg

Lief zijn voor jezelf klinkt heel simpel en toch slaag je er niet in om ook écht iets liefs voor jezelf te doen op regelmatige basis? Met deze korte cursus leer jij weer echt jezelf op de eerste plaats te zetten via dagelijkse kleine en concrete tips! Start nu en voel je morgen al beter!

€ 47 ex btw

Hoogsensitiviteit: van een last naar een kracht

In deze cursus leer je je hoog-sensitiviteit anders te bekijken. Ze om te zetten in iets wat je kan helpen i.p.v. waar je last van hebt. De bedoeling van deze cursus is dat jij je hoogsensitiviteit leert (h)erkennen, begrijpen & omarmen.

€ 199 ex btw

Masterclass: Chronische pijn in je brein

Je beschermende brein zit wondermooi in elkaar, maar kan soms op hol slaan als het jaren geconditioneerd werd in een bepaald patroon.  Leer er alles over in deze masterclass en leer je eigen brein kennen en her-trainen.

€ 47 ex btw

☞ langere cursussen waar je nu meteen zelf mee aan de slag kan

Boost blijvend je energie

In dit unieke traject leer je als succesvolle ondernemer waar jouw energie naartoe gaat en/of waar jouw pijn vandaan komt zodat je echt kan genieten van je succes en je vrij kan voelen.

€ 1147 ex btw

Op zoek naar je ware zelf

Als je niet weet wie je echt bent neem je beslissingen die niet goed zijn voor jou. Dit komt jouw gezondheid noch je bedrijf ten goede. Ga op zoek naar je ware zelf en laat alle overbodige en energieslurpende oude gedachten en gewoonten achter je. Tijd voor meer voldoening en vrijheid!

€ 1147 ex btw