Meteen naar de inhoud

Bedankt voor je inschrijving

Als je straks geen mail ontvangt? Check dan eerst je spam.

Nog steeds niets te vinden? Stuur een mailtje naar info@healthinez.be en we helpen je graag verder.

Dankjewel alvast voor je interesse 😉

Ondersteunende groet,
Inez

Wil je tijdens het wachten je al voorbereiden met een zelfstandige cursus? Schrijf je dan in op 1 van de onderstaande cursussen en kom helemaal voorbereid aan de start.

Mini-cursus zelfzorg

Lief zijn voor jezelf klinkt heel simpel en toch slagen we er vaak niet in om ook écht iets liefs voor onszelf te doen. We voelen ons schuldig als we tijd vrij maken voor onszelf, we vinden dat we het niet waard zijn, we beseffen niet hoe belangrijk het kan zijn, we kregen sowieso nog niet vaak complimenten of groeiden niet op in een positief stimulerende en/of liefdevolle omgeving.

Van bewustwording naar actie

Te vaak hoor ik klanten zeggen dat ze al veel weten, gelezen hebben, bewust zijn geworden van gedachten en gewoontes etc, maar ze slagen er maar niet in om de opgedane kennis om te zetten in dagelijkse ACTIE.

Masterclass: Het effect van voeding op je chronische pijn

In deze bijna 3 uur durende masterclass (op eigen tempo te bekijken) gaan we dieper in op het effect van voeding op je chronische pijn zoals fibromyalgie, cvs en burn-out.  Ik laat me hiervoor graag bijstaan door de geweldige Anje Peersman van Quint energie.