Meteen naar de inhoud

Minder onzekerheid, meer vrijheid!

voor ondernemers & managers die nood hebben aan een frisse blik omtrent een bepaald vraagstuk

Maandag 24 oktober om 12u

Klaar met overwhelm en twijfels!

Tijd om je échte inner (business) badass naar boven te halen

In deze gratis workshop geef ik je mijn 3 eenvoudig toe te passen strategieën voor minder onzekerheid en meer vrijheid

Na deze interactieve workshop

Het wordt een interactieve workshop omdat ik geloof in boter bij de vis 😉
Ik wil jou meteen laten meemaken hoeveel waarde er in een hulplijn, klankbord, coaching moment kan zitten. 
Quote landingspagina workshop

Deze workshop is voor jou als je jezelf herkent in 1 of meerdere van onderstaande zaken ⇩

> Je hebt het lastig om te kiezen.  Je twijfelt tussen alle mogelijke keuzes en als je gekozen hébt twijfel je of de keuze wel de juiste was.

> Je voelt je onzeker bij het nemen van beslissingen.  Kiezen is verliezen in jouw ogen.

> Je hebt het gevoel dat je hoofd voortdurend vol zit.  Dit doordat je niet kordaat en daadkrachtig kan beslissen. Je blijft hangen in ‘mogelijke’ oplossingen

> Je bent mentaal vermoeid doordat er in je achterhoofd heel veel ‘ballen in de lucht hangen’

> Je hebt last van FOMO (fear of missing out)

> Je krijgt projecten niet afgewerkt doordat je je laat verleiden door zijsporen (andere, minder belangrijke, maar wel toffe, blinkende, nieuwe dingen)

> Je hebt het moeilijk met prioriteiten stellen

> Je voelt je moe door het voortdurende wikken en wegen omdat je beslissingen wil nemen waar iedereen blij mee is (= onmogelijk)

> Je lijdt aan een gebrek aan focus doordat je hoofd vol zit met nieuwe ideeën

> Je bent makkelijk afgeleid door iets anders, nieuw, beter, blinkender,… 

> Je doet niet 100% wat jij wil omdat je in het verleden keuzes hebt gemaakt om anderen te plezieren (bewust of onbewust) ipv te doen wat goed is voor jezelf

> Je hebt een fantasierijke innerlijke wereld die vaak niet begrepen wordt door anderen.  Hierdoor voel je je niet gezien, gehoord, begrepen

> Je zou het liefst van al een vredige, lieve, fijne en rustige wereld hebben waarin iedereen happy en gezond is.  je weet dat niet niet realistisch is, maar je probeert wel iets te doen met je leven om daar aan bij te dragen.  Ook al heb je het soms moeilijk met de harde, snelle wereld.

Als je jezelf hierin herkend ben je misschien wat gevoeliger dan de gemiddelde mens en dat is FANTASTISCH! Het kan er daarentegen wel voor zorgen dat jij je niet altijd op je plek voelt, langer twijfelt en wat extra nood aan bevestiging wil.  DAT wil ik jou graag aanbieden.  

 

In deze workshop geef ik je mijn 3 eenvoudige strategieën die ikzelf al jaren gebruik als HSP en multi-talented vrouw om om te gaan met keuzestress, het nemen van moeilijke of grote beslissingen en de wereld.

PRAKTISCH

  • Gratis online workshop

> > > MAANDAG 24 OKTOBER OM 12U

  • +/- 60 min
  • Interactief > ik geef je meteen een interessante oefening
  • Live, gratis & een waanzinnig cadeau!
  • Ik start graag meteen dus kom op tijd!
  • Verwacht je aan bruisende energie, nieuwe inzichten en een feel good gevoel na afloop 😉

Deze workshop is op jouw lijf geschreven als

Herover je vrijheid en zeg onzekerheid vaarwel!

webinar beeld

HOLA! Meet Inez: een enthousiaste coach met een groot hart

Van uitgeputte ondernemer tot energiecoach

Ik ben Inez, expert én ervaringsdeskundige op vlak van energie behoud, zelf aanvaarding en bewustzijn. Met meer dan 5 jaar praktijkervaring weet ik een ondernemer of manager zoals jij te helpen de beste keuzes te maken zodat onzekerheid geen kans krijgt.

Enkele jaren geleden zat ik op de plek waar jij nu bent beland: moe, in twijfel en op zoek naar een oplossing voor mijn problemen. Nochtans ging het me voor de wind. Ik had een succesvolle winkel en zat boordevol plannen … maar er was iets mis. Ik had geen fut meer om te doen wat ik moest doen. Ik twijfelde voortdurend aan van alles en zag kans na kans weg glippen omdat ik me onzeker voelde, niet meer kon vertrouwen op mijn gut feeling.  Wat was er toch mis met mij? (spoiler >>> NIETS!)

Balanceer jij ook voortdurend op een slappe koord tussen je onzekerheid, vrijheid, twijfels, gezin, me-time, presteren, sociaal leven,…? En lijken kansen en omzet door je vingers heen te glippen?

Tijdens deze workshop neem ik je mee langs mijn 3 eenvoudige strategieën om je onzekerheid te begrijpen en om te zetten in iets constructief.

Zo kan ook jij écht gaan genieten van je succes en vrijheid ervaren!

Be there or BE square 🤘🏻

Je onzekerheid overwinnen gaat niet vanzelf natuurlijk.  Daar moet je wat voor over hebben 😉 Het hoeft niet pijnlijk of zwaar te zijn, maar je moet het wel slim aanpakken.  Zij zetten reeds oncomfortabele actie en plukten de vruchten 

KLANTEN AAN HET WOORD: