Meteen naar de inhoud

HEALTHINEZ

 coaching

voor de ondernemer die onbevreesd zichzelf wil kunnen zijn 

Ondernemer, hoe vrij ben jij?

Ervaar jij vrijheid als ondernemer? Of laat je omzet liggen doordat stress, twijfel en werkdruk weglopen met je energie? Jouw bezoek aan mijn website bewijst dat je de dingen anders wilt aanpakken. De touwtjes opnieuw in eigen handen nemen. En genieten van je succes in plaats van onzekerheid je leven te laten bepalen.

Want ondernemen hoeft niet als een strijd aan te voelen. Door je energie positief in te zetten groei je als mens en ondernemer. Ik help jou die onuitputtelijke energiebron te ontginnen.

En dat doe ik volgens mijn getest en bewezen stappenplan dat ook jou een blijvende transformatie kan opleveren op fysiek, mentaal, emotioneel & financieel vlak.

Pijn is meer dan een migraine aanval of spierpijn. 

Pijn omvat voor mij ook een laag zelfbeeld, perfectionisme, stress, een gebroken hart, over je grenzen gaan, jezelf wegcijferen, people pleasing, onzekerheid, vermoeidheid, jezelf klein houden, geen eigen mening durven uitspreken, trauma, niet volgens je eigen ritme leven,… Het zijn stuk voor stuk redenen die er voor zorgen dat jij energie én dus omzet verliest! 

Maak komaf met je eigen angsten en leef het leven dat je waard bent!

Herover je vrijheid

Mijn vrijheid heroveren, dat is wat ik gedaan heb. Ik ben Inez en enkele jaren geleden ging het licht bij mij uit. Van succesvolle onderneemster veranderde ik in een hoopje ellende. Maar ambitieus als ik ben, draaide ik deze negatieve ervaring om tot iets positiefs.

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik ben jouw coach als…

♡ jij al te lang last hebt van fysieke, mentale, emotionele en daardoor financiële ‘pijn’

♡ jij je klein voelt doordat je je niet gezien of gehoord voelt

♡ jij geen rust meer krijgt in je hoofd door een continue stroom aan gedachten die je niet stil krijgt

♡ jij afhankelijk bent geworden van je kine/fisio voor je spanningsklachten zonder dat het ook echt blijvend resultaat oplevert

♡ je al een hele tijd naar een psycholoog gaat en bij het buiten stappen denkt: En wat nu?

♡ jij blijft twijfelen of de volgende stap (welke dan ook) wel de juiste is

♡ jij de connectie met jezelf (je gut-feeling) kwijt bent

♡ jij pijnlijke ervaringen uit het verleden moeilijk kan loslaten

♡ jij de controle niet langer kan loslaten

♡  …

 

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end

 

Online coaching traject

In online sessies, gespreid over enkele maanden, gaan we op zoek naar wat jou blokkeert. Wat houdt je tegen om te genieten van je succes? Om een balans te vinden tussen werk en privé? Het is nu tijd om stress om te zetten in positieve energie en meer omzet. Als afsluiter ontmoeten we elkaar in Zuid-Spanje.

test

Retreat Zuid-Spanje

Er even tussenuit naar Zuid-Spanje? In alle luxe logeren, genieten van de omgeving en lekker eten? Dat is echt me-time. Ondertussen voeren we diepgaande gesprekken. Daarbij duiken we naar de kern van jouw tekort aan energie. En keer je herboren naar huis.

In mijn podcast deel ik belangrijke tips om je energie in een gezonde balans te houden. Benieuwd wat ik te vertellen heb?

Ben jij klaar om je vrijheid als ondernemer terug te winnen? Plan dan snel je vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Wat klanten ervaren na coaching bij Healthinez…