Meteen naar de inhoud

Van uitgeputte ondernemer tot energiecoach

Healthinez is ontstaan uit mijn persoonlijke ervaring en zoektocht. Kennis waarmee ik je als energiecoach help om je energie terug te vinden. Ontdek mijn verhaal.

Van uitgeputte ondernemer tot energiecoach

Enkele jaren geleden zat ik op de plek waar jij nu bent beland: uitgeput, en op zoek naar een oplossing voor mijn problemen. Nochtans ging het me voor de wind. Ik had een succesvolle winkel en zat boordevol plannen … maar er was iets mis. Ik had geen energie en mijn hele lichaam deed pijn. En toch vonden dokters de oorzaak niet. Wat was er toch mis met mij?

 

En toen was het op

Tot het moment dat het niet meer ging. Ik was 37 jaar en zat thuis – ik kon niet meer werken, had geen sociaal leven en toekomst. Gelukkig zat er nog een stukje oude Inez in mij. De positieve vrouw die van aanpakken weet. Dus ging ik op zoek, net zoals jij nu. En wat ik vond, waren puzzelstukjes.

Waar een wil is

Die puzzelstukjes waren cursussen, therapieën en workshops. Van lifecoach, Inner Child Healing, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) tot pijnmanagement, hydrotherapie en Yoga Nidra. Overal stak ik iets op. En stilaan kroop ik uit het dal. Mijn pijn verdween. En mijn energie? Die verscheen.

Ik leerde om mijn eigen brein opnieuw te trainen. Weg met oude en negatieve patronen, de oorzaak van mijn klachten. Nieuwe, gezonde mindset kwam in de plaats.

Energiecoach die stukjes lijmt

Toen ik de puzzel had gelegd, besefte ik dat veel mensen dat zelf niet kunnen. Want jezelf leren anders denken? Eenvoudiger gezegd dan gedaan. Ik besloot om de lijm te zijn die deze puzzelstukjes met elkaar verbindt. Ik besloot om succesvolle ondernemers te helpen om te genieten van hun succes. Ik besloot om met Healthinez een energiecoach te zijn voor succesvolle ondernemers die willen profiteren van hun leven.

Mindset verbeteren

Is mijn verhaal herkenbaar? Balanceer je voortdurend op een slappe koord tussen je ondernemerschap, gezin en me-time? En lijken tijd en energie door je vingers heen te glippen? Dan nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Ontdek wat het onlinetraject inhoudt. Of trakteer jezelf op een welverdiende retreat.