Meteen naar de inhoud

Premium

1-1 online coaching 

 

 

Je bent als ondernemer ook mens, partner of ouder. Heb je het gevoel dat je energie tekort komt? Ik toon je hoe je je mindset verbetert. Lees meer.

Verbeter je mindset

Jij bent een succesvolle ondernemer. Dat is een feit. Je bent ook een partner, een ouder misschien, maar vooral een mens. Dat zijn veel ballen om in de lucht te houden. En dat voel je. Lijkt de tijd en energie door je vingers te glippen? Ligt de vermoeidheid als een deken over jou? Dat is straks verleden tijd. Nog even doorbijten. Het komt allemaal goed.

Tijdens een onlinecoaching gaan we op zoek naar wat jou blokkeert. Wat er met jouw energie gaat lopen. Leer jezelf beter kennen en maak van je pijnpunten je sterke punten. En voel je fysiek en mentaal als herboren.

Je leert slimmer werken in plaats van harder of meer. Dat doe je door los te laten. En anderen jouw werk toe te vertrouwen, en dus te delegeren. Daardoor voel je je vrijer. Je verbetert je mindset. Je vindt balans tussen werk en privé. En groeit als ondernemer. Dat is wat ik voor jou in petto heb.

Onlinecoaching in de praktijk

De online coaching duurt ongeveer negen maanden. En bestaat uit:

 • een intakegesprek: 60 minuten

Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen. We bekijken de online cursussen en waar je op dat moment meteen nood hebt. Daarnaast geef ik je alvast enkele praktische tips mee. Dan kun je meteen aan de slag.

 

 • negen online gesprekken: 45 minuten

De eerste zes sessies vinden telkens om de drie weken plaats. Je bereidt deze gesprekken goed voor aan de hand van een vragenlijst. Zo gaan we recht naar de kern. We zoeken naar de oorzaak van je pijn of energietekort. Om zo een blijvend resultaat te boeken. Daarnaast bespreken we wat je geleerd hebt en waar je nog tegenaan loopt

Tussen de laatste drie gesprekken zit telkens vier weken. Zo heb je voldoende tijd om de opgedane kennis om te zetten in de praktijk.

 

 • wekelijkse WhatsApp momenten

Worstel je met bepaalde vragen of gevoelens? Dan hoef je niet te wachten tot de volgende sessie om deze te uiten. Want we lassen op vaste tijdstippen in de week What’s App momenten in. Je bezorgt me ook telkens een update.

 

 • vier premium online cursussen
  • masterclass ‘Chronische pijn in je brein’
  • hoogsensitiviteit ‘Van een last naar een kracht
  • Boost blijvend je energie
  • Op zoek naar je ware zelf
 
 • toegang tot een privé online leeromgeving

Hier kan je alle cursussen terugvinden en de eventuele opdrachten die je krijgt tijdens de calls

 • een ticket voor de retreat in Zuid-Spanje

Als afsluiter ontmoeten we elkaar in het zonnige Zuid-Spanje. Tijdens deze retreat krijg je vijf dagen mijn onverdeelde aandacht. We evalueren je vooruitgang en zetten de puntjes op de i. En zo keer jij herboren naar huis. Klaar om voluit te genieten van je succesvolle ik?

Verbeterde mindset: de voordelen

♡ Je weet welke richting je uit wilt met je leven en/of je bedrijf. Tijd voor actie!

♡  Je hebt nieuwe gedachtepatronen ontwikkeld. Die ondersteunen jou als het even minder vlot gaat.

♡ Je bent een sterkere versie van jezelf. En dat merken de mensen om je heen. Wedden dat ze benieuwd zijn waar jij al die energie vandaan haalt?

♡ Je neemt gemakkelijker beslissingen, want jij weet nu wat echt werkt voor jou.

♡ Je brengt een duidelijke structuur in je leven als mens en ondernemer. Zo creëer je een betere werk-privébalans. En meer financiële zekerheid.

Investeer in zelfliefde

Investeren in jezelf, is geloven in jezelf. Geloven dat er meer is, dat je kunt groeien. En dat je het recht hebt om te genieten van je succes en je leven. Voor deze belangrijkste investering in je leven betaal je 9998 euro, exclusief btw.

Meer weten?

Klik hieronder op de knop om doorgestuurd te worden naar een vragenlijst.  Als je deze hebt ingevuld weet ik meteen of wij een eventuele match zijn en nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Check hieronder wat anderen te vertellen hebben over Healthinez coaching.

Wat klanten vertellen

Review 1

Bekijk hier een testimonial

Screenshot_20210104-144001_Instagram

Waarom kiezen voor mij als coach?

Van uitgeputte ondernemer tot energiecoach.

Healthinez is ontstaan uit mijn persoonlijke ervaring en zoektocht. Kennis waarmee ik je als energiecoach help om je energie terug te vinden. Ontdek HIER mijn verhaal.