Meteen naar de inhoud

Soul full energy traject

3 maanden

 

Je bent als ondernemer ook mens, partner, ouder. Heb je het gevoel dat je energie tekort komt? Ik toon hoe je je mindset verbetert. Lees meer.

Verbeter je mindset

Jij bent een succesvolle ondernemer. Dat is een feit. Je bent ook een partner, een ouder misschien, maar vooral een mens. Dat zijn veel ballen om in de lucht te houden. En dat voel je. Lijkt de tijd en energie door je vingers te glippen? Ligt de vermoeidheid als een deken over jou? Dat is straks verleden tijd. Nog even doorbijten. Het komt allemaal goed.

Tijdens een onlinecoaching gaan we op zoek naar wat jou blokkeert. Wat er met jouw energie gaat lopen. Leer jezelf beter kennen en maak van je pijnpunten je sterke punten. En voel je fysiek en mentaal als herboren.

Je leert slimmer werken in plaats van harder of meer. Dat doe je door los te laten en niet langer over je grenzen te gaan. En bv anderen een deel van jouw werk toe te vertrouwen, en dus te delegeren. Daardoor voel je je vrijer. Je verbetert je mindset. Je vindt balans tussen werk en privé. En groeit als ondernemer. Dat is wat ik voor jou in petto heb.

Onlinecoaching in de praktijk

De online coaching duurt ongeveer drie maanden. En bestaat uit:

  • een intakegesprek: 60 minuten

Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen. We bekijken de online cursus en waar je op dat moment meteen nood aan hebt. Daarnaast geef ik je alvast enkele praktische tips mee. Dan kun je meteen aan de slag.

  • Zes online gesprekken: 45 minuten

De sessies vinden telkens om de twee weken plaats. Je bereidt deze gesprekken goed voor aan de hand van een vragenlijst. Zo gaan we recht naar de kern. We zoeken naar de oorzaak van je pijn of energietekort. Om zo een blijvend resultaat te boeken. Daarnaast bespreken we wat je geleerd hebt en waar je nog tegenaan loopt

Je hebt voldoende tijd om de opgedane kennis om te zetten in de praktijk.

  • wekelijkse WhatsApp momenten

Worstel je met bepaalde vragen of gevoelens? Dan hoef je niet te wachten tot de volgende sessie om deze te uiten. Want we lassen op vaste tijdstippen in de week What’s App momenten in. Je bezorgt me ook telkens een update.

  • premium online cursus
    • Boost blijvend je energie
    • ‘Op zoek naar je ware zelf’
 
Je blijft hier levenslang toegang toe hebben
 
  • toegang tot een privé online leeromgeving

Hier kan je je cursus terugvinden en de eventuele opdrachten die je krijgt tijdens de calls

Verbeterde mindset: de voordelen

♡ Je weet welke richting je uit wilt met je leven en/of je bedrijf. Tijd voor actie!

♡  Je hebt nieuwe gedachtepatronen ontwikkeld. Die ondersteunen jou als het even minder vlot gaat.

♡ Je bent een sterkere versie van jezelf. En dat merken de mensen om je heen. Wedden dat ze benieuwd zijn waar jij al die energie vandaan haalt?

♡ Je neemt gemakkelijker beslissingen, want jij weet nu wat echt werkt voor jou.

♡ Je brengt een duidelijke structuur in je leven als mens en ondernemer. Zo creëer je een betere werk-privébalans. En meer financiële zekerheid.

Investeer in zelfliefde

Investeren in jezelf, is geloven in jezelf. Geloven dat er meer is, dat je kunt groeien. En dat je het recht hebt om te genieten van je succes en je leven. Voor deze belangrijkste investering in je leven betaal je 3499 euro, exclusief btw.

Meer weten?

Klik hieronder op de knop om een match call in te plannen.  Tijdens deze kennismaking weet ik meteen of wij een eventuele match zijn en kunnen we rustig samen bekijken of dit traject helemaal is waar jij nu nood aan hebt of niet.

Check hieronder nog wat anderen te vertellen hebben over Healthinez coaching.

Wat klanten vertellen

Review 1

Bekijk hier een testimonial

Screenshot_20210104-144001_Instagram

Waarom kiezen voor mij als coach?

Van uitgeputte ondernemer tot energiecoach.

Healthinez is ontstaan uit mijn persoonlijke ervaring en zoektocht. Kennis waarmee ik je als energiecoach help om je energie terug te vinden. Ontdek mijn verhaal.

Enkele jaren geleden zat ik op de plek waar jij nu bent beland: uitgeput, en op zoek naar een oplossing voor mijn problemen. Nochtans ging het me voor de wind. Ik had een succesvolle winkel en zat boordevol plannen … maar er was iets mis. Ik had geen energie en mijn hele lichaam deed pijn. En toch vonden dokters de oorzaak niet. Wat was er toch mis met mij?

Tot het moment dat het niet meer ging. Ik was 37 jaar en zat thuis – ik kon niet meer werken, had geen sociaal leven en toekomst. Gelukkig zat er nog een stukje oude Inez in mij. De positieve vrouw die van aanpakken weet. Dus ging ik op zoek, net zoals jij nu. En wat ik vond, waren puzzelstukjes.

Die puzzelstukjes waren cursussen, therapieën en workshops. Van lifecoach, Inner Child Healing, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) tot pijnmanagement, hydrotherapie en Yoga Nidra. Overal stak ik iets op. En stilaan kroop ik uit het dal. Mijn pijn verdween. En mijn energie? Die verscheen.

Ik leerde om mijn eigen brein opnieuw te trainen. Weg met oude en negatieve patronen, de oorzaak van mijn klachten. Nieuwe, gezonde mindset kwam in de plaats.

Toen ik de puzzel had gelegd, besefte ik dat veel mensen dat zelf niet kunnen. Want jezelf leren anders denken? Eenvoudiger gezegd dan gedaan. Ik besloot om de lijm te zijn die deze puzzelstukjes met elkaar verbindt. Ik besloot om succesvolle ondernemers te helpen om te genieten van hun succes. Ik besloot om met Healthinez een energiecoach te zijn voor succesvolle ondernemers die willen profiteren van hun leven.